Wie zijn wij?

Horecacijfers is een landelijk netwerk van advieskantoren met een horecaspecialisme. De deelnemende kantoren bieden allen een full-service concept en hebben een voorsprong op het gebied van ICT. Dit betekent dat wij voor u zowel de mensen als de middelen in huis hebben.

De mensen
U wordt terzijde gestaan door een team van accountants, juristen en fiscalisten en waar nodig schakelen wij experts in op het gebied van salarisverwerking, HRM, ICT en Corporate Finance. Onderdeel van het full-service concept is dat wij met een vaste frequentie uw cijfers analyseren en verbeterpunten bespreken. Wij kijken graag met u vooruit! Neem nu contact op.

De middelen
Speciaal voor de horeca heeft Horecacijfers een boekhoudpakket ontwikkeld, waarmee ondernemen een stuk eenvoudiger wordt. Met dit pakket wordt dit boekhouding namelijk volledig automatisch gedaan. Het enige dat u nog zelf doet, is het scannen van uw inkoopfacturen. Maar een nog belangrijker voordeel van het pakket is dat u overal (online) en real-time inzicht heeft in uw financiële prestaties. ’s Avonds bijsturen op basis van de gegevens van de lunch is nu mogelijk. We demonstreren u graag de werking van het pakket. Neem nu contact op.