Onze pakketten

Onze diensten kenmerken zich door vaste prijsafspraken; wel zo prettig als u niet van verrassingen houdt. Een prijsindicatie kunnen we afgeven op basis van uw input. Onze pakketten variëren van een basispakket tot een full-service horecaconcept.

Eén ster pakket *
Dit bestaat uit het boekhoudpakket en toegang tot de portal. Op de pagina Hoe werkt het? leggen wij u exact uit hoe het pakket werkt en welke voordelen dit voor u heeft.

Twee sterren pakket **
Dit bestaat uit het boekhoudpakket, een juridisch abonnement en een begeleidingsabonnement. Met het juridisch abonnement ontvangt u jaarlijks korting op de eerste twee uren die u nodig heeft aan juridische ondersteuning. Dit kan zijn om een arbeidscontract te checken, algemene voorwaarden te beoordelen of als u een (zakelijk) geschil heeft.

Het begeleidingsabonnement houdt in dat wij uw resultaten voortdurend volgen en dat wij per jaar twee gesprekken met u hebben (via video-conferencing). Daarin bespreken we de voortgang en uw financiële prestaties. Uiteraard bespreken we met u hoe u uw resultaten kunt optimaliseren.

Drie sterren pakket ***
Dit pakket bestaat uit dezelfde componenten als het twee sterren pakket aangevuld met de jaarrekening, die wij voor u opstellen. Tevens verzorgen wij in dit pakket uw fiscale aangiften, zoals de btw aangifte en de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Wij hebben binnen dit pakket vier gesprekken met u per jaar. Twee bij u op het bedrijf en twee via video conferencing. U weet zich altijd gesteund door adviseurs die uw branche kennen. Wij kijken met u vooruit en alles is erop gericht om het hoogst mogelijke rendement uit uw bedrijf te halen.